Skip to main content

Avantura

Istražite nebo

“Aero klub” za vas može da organizuje letenje u jedrilici, letenje motornim zmajem ili skakanje padobranom u tandemu. Naravno, ovo je samo za one najodvažnije i za adrenalinske zavisnike. Neophodno je da se prethodno najavite.

T:+381 63 526 044
www.aeroclubivansaric.org

“Leteći aligatori”! Šta je to? Proverite kako jezero Palić i Subotica izgledaju iz ptičje perspektive i bićete očarani njihovom lepotom. Izaberite ko ima najbolje snimke iz vazduha? Ovo je jedinstven način da upoznate Suboticu i da je zadržite u najlepšem sećanju

T: +381 69 300 77 07
www.mbmkronos.com

 

Ofarbaj kolegu

Za povišeni adrenalin, za energičan tim, za borbu protiv stresa – proverite koliko ste dobri u skrivanju, prikradanju I gađanju. “The X-Park Club” organizuje, za minimum 6 a maksimum 50 učesnika igre po vašem izboru u šumi, pokraj jezera ili u pustari. Za one koje žele nešto neobično, probajte da se takmičite u gađanju lukom i strelom. Ako imate precizne ruke, zabava je zagarantovana.

T:  +381 62 172 9338
www.palic.rs

 

Istresite sve iz sebe

Da bi vaš tim oslobodili stresa, da biste ih učinili bržim, da bi aktivirali sve njihove sposobnosti, naterali ih da razmišljaju izvan ustaljenih okvira, predlažemo da testirate njihove veštine na skvoš meču u centru “Mecosano”. Osim dva skvoš terena tu se nalazi i kafić za osveženje i wellness centar za relaksaciju.

T: +381 24 524 744
www.mecosano.info

Ukoliko ste željni malo zabave i prijateljskog takmičenja, onda pravac u kuglanu. Centar “Jumanji” ima 8 najmodernijih kuglaških staza u okolini. U centru se nalazi i restoran-picerija u kojoj možete da proslavite pobedu ili organizujete drugu aktivnost.

T: +381 (0) 24 415 0 055
www.jumanji.rs

 

Palićka olimpijada

Pre više od jednog veka, ovde je prvi put na svetu obnovljen duh antičkih Olimpijskih igara. Zapalite i vi olimpijski duh u sebi i oprobajte se na nekoj od brojnih sprava u blizini. Hala sportova je idealna za timske sportove kao što su košarka, odbojka ili rukomet. Tu će vam profesionalni treneri otkriti najfinije poteze koje ćete moći da isprobate čim se podelite u timove.

Adresa: Ferenca Sepa 3
T:381 24 552 800

Da bi isprobali koliko ste umešni na ledu, u hokeju ili klizanju, koliko ste spretni na gimnastičkim spravama, u dizanju tegova ili da se oprobate u rvanju – opredelite se za “Stadion malih sportova” I “Klizalište”.

www.jkp-stadion.rs