Are you looking for ways to maximize the features of your event and how to minimize costs?   Welcome to Subotica!    
The moment you enter the city you will fall in love with the atmosphere. The magical buildings in the Art Nouveau style will create the fairy tale milieu for your events. Feel it. Positive emotions are inevitable. Enjoy. Free your mind and relax.
  We invite you to be one of the privileged few to organize an event in the place that is the home of many nations. It is the hotspot of Vojvodina's beauty!

Kako doći do Subotice

Lokacija
 
Subotica se nalazi na severu Srbije oko 180 km od Beograda, u blizini granice sa Republikom Mađarskom, na oko 200 km od Budimpešte (Mađarska) i 240 km od Temišvara (Rumunija). Pošto je idealno locirana, Subotica predstavlja savršeno mesto za organizaciju skupova i susreta. Imajući u vidu odličan položaj i infrastrukturnu povezanost, učesnici na različitim nacionalnim, centralnoevropskim i regionalnim skupovima neće imati nikakvih problema prilikom putovanja do Subotice.
 
Avionom
 
 

Centar grada i glavni hoteli se nalaze oko 2.5 sata vožnje autoputem od beogradskog međunarodnog aerodroma,
i na približno istom rastojanju je od budimpeštanskog i temišvarskog aerodroma. Za manje avione, kao i za čarter letove može da se koristi i segedinski aerodrom, koji se nalazi na 25 minuta vožnje autobusom od Subotice.

Vozom

 

Subotica je povezana sa ostatkom Evrope značajnim železničk im vezama. Svakodnevni međunarodni polasci i dolasci su garancija dobre usluge.

Kolima

 

Do Subotice se može lako doći kolima ili autobusom iz Beograda ili Budimpešte jer međunarodni put E-75 obezbeđuje odličan pristup gradu. Redovne autobuske linije pružaju veze sa celom Srbijom i većinom evropskih
zemalja.

 

 

 

 

 

 


View Subotica Tourist Information in a larger map