Od momenta kada uđete u grad zaljubićete se u njegovu atmosferu. Magične građevine u stilu secesije će stvoriti bajkovito okruženje za vaše događaje. Osetite ga. Pozitivne emocije su neizbežne. Opustite se i uživajte.
   Da li ste u potrazi za načinima povećavanja značaja vašeg događaja i smanjenja troškova? Dobrodošli u Suboticu!
  Pozivamo vas, da budete privilegovani i da organizujete događaj u domu mnogih naroda. Subotica je žarište lepote Vojvodine!

Bajka

Ovo je reč koja najbolje opisuje osećanje koje će vas obuzeti, pre svega zahvaljujući nezaboravnoj arhitekturi Subotice. Zatvorite oči, izgovorite magične reči i uronite u bajku! Subotički orijentir, Gradska kuća je mesto za početak sna. Uzdiže se iznad centralnog trga i dominira gradskom panoramom. Šetnja pešačkom zonom vas vodi alejom gde su prestižne porodice i bogati trgovci gradili svoje kuće, a njome ćete stići do Sokolskog doma i velelepne Rajhl palate. Pre više godina bila je dom čuvenog arhitekte Ferenca Rajhla i do danas se ponosno šepuri svojim  veličanstvenim razigranim i pastelnim detaljima. Rajhl palata je možda najlepši primer secesijske arhitekture u gradu.