Od momenta kada uđete u grad zaljubićete se u njegovu atmosferu. Magične građevine u stilu secesije će stvoriti bajkovito okruženje za vaše događaje. Osetite ga. Pozitivne emocije su neizbežne. Opustite se i uživajte.
   Savršen za poslovne događaje! Subotica je profesionalna a opet tako uzbudljiva. Veliko iskustvo, tradicija i moderni objekti čine dobitnu kombinaciju za vaš događaj. Ishodi su fantastični, uverite se u to!
   Da li ste u potrazi za načinima povećavanja značaja vašeg događaja i smanjenja troškova? Dobrodošli u Suboticu!

Bajka

Ovo je reč koja najbolje opisuje osećanje koje će vas obuzeti, pre svega zahvaljujući nezaboravnoj arhitekturi Subotice. Zatvorite oči, izgovorite magične reči i uronite u bajku! Subotički orijentir, Gradska kuća je mesto za početak sna. Uzdiže se iznad centralnog trga i dominira gradskom panoramom. Šetnja pešačkom zonom vas vodi alejom gde su prestižne porodice i bogati trgovci gradili svoje kuće, a njome ćete stići do Sokolskog doma i velelepne Rajhl palate. Pre više godina bila je dom čuvenog arhitekte Ferenca Rajhla i do danas se ponosno šepuri svojim  veličanstvenim razigranim i pastelnim detaljima. Rajhl palata je možda najlepši primer secesijske arhitekture u gradu.