Da li ste u potrazi za načinima povećavanja značaja vašeg događaja i smanjenja troškova? Dobrodošli u Suboticu!
   Od momenta kada uđete u grad zaljubićete se u njegovu atmosferu. Magične građevine u stilu secesije će stvoriti bajkovito okruženje za vaše događaje. Osetite ga. Pozitivne emocije su neizbežne. Opustite se i uživajte.
  Pozivamo vas, da budete privilegovani i da organizujete događaj u domu mnogih naroda. Subotica je žarište lepote Vojvodine!

Carstvo lipicanera

Zvuk kopita
 
Iskusite sami
Na krajnjem severu Srbije, kod samog graničnog prelaza i petnaestak minuta od centra grada, nalazi se nadaleko čuvena “Ergela Kelebija”. Moderne štale i Muzej kočija, trkačka staza, veštačko jezero i lep park samo su deo ukupne ponude. Ovde se mogu videti konji Lipicaneri, rasa koja se uzgaja još od 1580. godine. Na ergeli mogu da se organizuju konjske trke. Ako ste vični tome, izaberite omiljenog konja i takmičite se sa ostalima. Možete i da
izaberete jednu od tridestak autentičnih kočija i da se provozate šumom. Ako se tu zadesite tokom zimskih meseci, doživećete nezaboravnu vožnju u velikim saonicama.
 
 
Kontakt:
 
Adresa: Put Edvarda Kardelja 437, Kelebija,
Kontakt osoba: Mirjana Dašić
T: +38124 789 063
e-mail: ergela@lipicaner.com
www.lipicaner.com
 
Furiozno
 
Furioso konjički centar nalazi se između Palićkog i Ludaškog jezera. Prostire se na 2 hektara gde se nalaze štale, korlati i trščane kuće. Ture jahanja mogu da traju od sat vremena do pola dana. Terensko jahanje i konjičke ture se preporučuju iskusnim jahačima, dok se za početnike organizuje obuka u okruglom korlatu i pod nadzorom instruktora. Ostalima se preporučuje vožnja u šrediteru za 15 osoba.
 
Kontakt:
 
Adresa: Kostolanji Arpada 40, Šupljak
Kontakt osoba: Jenovac Erika
T: +381(0) 69 243 11 87
e-mail: info@furioso.rs
www.furioso.rs