Od momenta kada uđete u grad zaljubićete se u njegovu atmosferu. Magične građevine u stilu secesije će stvoriti bajkovito okruženje za vaše događaje. Osetite ga. Pozitivne emocije su neizbežne. Opustite se i uživajte.
   Savršen za poslovne događaje! Subotica je profesionalna a opet tako uzbudljiva. Veliko iskustvo, tradicija i moderni objekti čine dobitnu kombinaciju za vaš događaj. Ishodi su fantastični, uverite se u to!
   Da li ste u potrazi za načinima povećavanja značaja vašeg događaja i smanjenja troškova? Dobrodošli u Suboticu!

Dešavanja u Subotici

Subotica je grad festivala i manifestacija koje slave kulturu i radost življenja u ovom delu Srbije. Veliki događaji čine ovaj grad kulturnim centrom regije, a jedan od najvažnijih je Međunarodni Festival evropskog filma koji se održava u
drugoj polovini meseca jula. Posebno su značajne tradicionalne manifestacije vezane za kulturu i običaje naroda koji žive u Subotici, a među njima su najposećeniji festivali Dužijanca i Etnofest. Subotica je poznata i po vinima i proslavama vezanim za vinogradarstvo, pa se često organizuju događaji koji slave dobru berbu i odlična vina sa peska. Ne bi trebalo propustiti Palićke vinske svečanosti u drugoj polovini maja. Da ne zaboravimo, Palić je poznat i po obnavljanju duha Olimpijskih igara krajem XIX i početkom XX veka. Danas se na Paliću, u istom duhu, održavaju važne jedriličarske i veslačke regate, teniska i druga takmičenja.