Od momenta kada uđete u grad zaljubićete se u njegovu atmosferu. Magične građevine u stilu secesije će stvoriti bajkovito okruženje za vaše događaje. Osetite ga. Pozitivne emocije su neizbežne. Opustite se i uživajte.
  Pozivamo vas, da budete privilegovani i da organizujete događaj u domu mnogih naroda. Subotica je žarište lepote Vojvodine!
   Savršen za poslovne događaje! Subotica je profesionalna a opet tako uzbudljiva. Veliko iskustvo, tradicija i moderni objekti čine dobitnu kombinaciju za vaš događaj. Ishodi su fantastični, uverite se u to!

Dodir prirode

 

Jezero Ludaš je zaštićeno prirodno područje koje uključuje vodeni život i život uz obalu. Brojne ptice, ribe i biljne vrste tipične za močvarno-barske ekosisteme, stvaraju savršeno okruženje za aktivnosti koje ranije niste iskusili. 
Kombinujući prirodu i kulturu, arheološko nalazište i ruralnu arhitekturu, kao i tradicionalne zanate, dan proveden na jezeru će biti pun pogodak. Postanite jedno sa prirodom, osetite slobodu i svež vazduh, iskusite razne aktivnosti i uvidećete zbog čega je jezero savršeno mesto za vaš događaj.
 
 
Javno Preduzeće - PALIĆ LUDAŠ
 
Adresa: Kanjiški put 17a 24413 Palić
T: + 381 (0) 24 753 121
e-mail: jp.palic@gmail.com
www.ludas.rs