Pozivamo vas, da budete privilegovani i da organizujete događaj u domu mnogih naroda. Subotica je žarište lepote Vojvodine!
   Savršen za poslovne događaje! Subotica je profesionalna a opet tako uzbudljiva. Veliko iskustvo, tradicija i moderni objekti čine dobitnu kombinaciju za vaš događaj. Ishodi su fantastični, uverite se u to!
   Da li ste u potrazi za načinima povećavanja značaja vašeg događaja i smanjenja troškova? Dobrodošli u Suboticu!

Šarm jezera Palić

Jezero Palić koje se nalazi na nekoliko kilometara od Subotice, decenijama je već jedna od najpoznatijih turističkih destinacija u Srbiji. Turizam ovde ima tradiciju koja datira još iz 1845. godine, kada su izgrađena prva kupatila za komercijalnu upotrebu. Pored jezera se nalazi Veliki park u kojem su prirodne vrednosti i arhitektonsko nasleđe složeni u savršenoj harmoniji. Živopisne vile stvaraju idealnu atmosferu za odmor, razonodu i uživanje. Uživajte u koktelu na Velikoj terasi, slušajte lokalni orkestar u Muzičkom paviljonu ili se sunčajte na Ženskom štrandu.
Odlični restorani i kafei, sportski tereni, termalni bazen, biciklističke staze, šetališta, dinamičan kulturni program i zabava tokom cele godine čine Palić savršenim mestom za mnoge skupove.