Od momenta kada uđete u grad zaljubićete se u njegovu atmosferu. Magične građevine u stilu secesije će stvoriti bajkovito okruženje za vaše događaje. Osetite ga. Pozitivne emocije su neizbežne. Opustite se i uživajte.
  Pozivamo vas, da budete privilegovani i da organizujete događaj u domu mnogih naroda. Subotica je žarište lepote Vojvodine!
   Savršen za poslovne događaje! Subotica je profesionalna a opet tako uzbudljiva. Veliko iskustvo, tradicija i moderni objekti čine dobitnu kombinaciju za vaš događaj. Ishodi su fantastični, uverite se u to!

Šoping

 

U glavnoj pešačkoj zoni, Korzo ulici i na Trgu slobode, naći ćete prodavnice koje u svojoj ponudi imaju i lokalne i
globalne brendove. Kao deo hotela Galleria, Centar Atrium je jedna od najboljih šoping opcija u gradu. Ovo je savršeno mesto ako želite da pronađete moderne butike, prodavnice poklona, kafiće i restorane. Ako želite da se cenjkate sa lokalnim nakupcima, pripremite se i prošetajte do tržnog centra Mali Bajmok gde ćete naći apsolutno sve što zamislite. Ako tražite zdravu, organsku hranu, pijaca na trgu Komora i Jakaba je idealno mesto za nabavku svežeg
voća, povrća i mlečnih proizvoda. Subotica se ne napušta bez kupovine suvenira napravljenih od slame. Ovi neverovatni zlatni kolaži dočaravaju ples svetlosti i senki otkrivajući bezbroj nijansi slame koja prenosi miris zemlje, znoja, letnjih dana, smeha i suza. Zanimljive su i figure od kukuruzovine, dekorativni predmeti izrađeni tehnikom pustovanja, šlingeraj (beli vez), keramika, grnčarija... Sve to možete kupiti u gradskoj suvenirnici koja se nalazi na Trgu slobode.