Pozivamo vas, da budete privilegovani i da organizujete događaj u domu mnogih naroda. Subotica je žarište lepote Vojvodine!
   Savršen za poslovne događaje! Subotica je profesionalna a opet tako uzbudljiva. Veliko iskustvo, tradicija i moderni objekti čine dobitnu kombinaciju za vaš događaj. Ishodi su fantastični, uverite se u to!
   Od momenta kada uđete u grad zaljubićete se u njegovu atmosferu. Magične građevine u stilu secesije će stvoriti bajkovito okruženje za vaše događaje. Osetite ga. Pozitivne emocije su neizbežne. Opustite se i uživajte.

Staze duhovnosti

Subotica je mesto gde se susreću ljudi, kultura, religije i svaka od njih je značajno uticala na nasleđe grada.Pravoslavna crkva podignuta na najvišem delu Subotice i Katedrala izgrađena u kasno baroknom stilu datiraju iz XVIII veka. Ostaci tvrđave iz XV veka su korišćeni kao osnova za novu Franjevačku crkvu. Svakako jedna od najupečatljivijih i građevina od velikog kulturnog značaja u gradu je Sinagoga. Danas, je to objekat pod zaštitom države, trenutno se rekonstruiše, a sigurno čini najlepši sakralni objekat podignut u stilu secesije.