Savršen za poslovne događaje! Subotica je profesionalna a opet tako uzbudljiva. Veliko iskustvo, tradicija i moderni objekti čine dobitnu kombinaciju za vaš događaj. Ishodi su fantastični, uverite se u to!
   Da li ste u potrazi za načinima povećavanja značaja vašeg događaja i smanjenja troškova? Dobrodošli u Suboticu!
   Od momenta kada uđete u grad zaljubićete se u njegovu atmosferu. Magične građevine u stilu secesije će stvoriti bajkovito okruženje za vaše događaje. Osetite ga. Pozitivne emocije su neizbežne. Opustite se i uživajte.

Zabava

Opustite se nakon napornog radnog dana i prošetajte ulicom Matije Korvina gde se nalaze najbolji klubovi i kafe barovi. Predlažemo Boss, Staru Piceriju ili Atrium kafe. Smešteni neposredno jedan pored drugog brojni kafići privlače posetioce i mlade ljude. Kapaciteti su pogodni da ugoste velike grupe i delegacije. Na centralnom trgu u kafeu The Code uživaćete u veličanstvenom noćnom pogledu na Gradsku kuću. Moderna inostrana i domaća muzika se sluša u većini barova, a ukoliko želite da iskusite provod do zore, preporučujemo neki od klubova, kao što su Q-bar ili Saks. Ako ste raspoloženi za mirniji noćni provod, za večeru uz zvuk tamburaškog orkestra, izaberite tradicionalne restorane, kao što su Majkin Salaš, Jelen salaš ili Riblja Čarda. Svako mesto nudi autentičnu atmosferu, a sigurni smo da ćete pronaći zabavu koja vam prija i odgovara vašim potrebama.