Savršen za poslovne događaje! Subotica je profesionalna a opet tako uzbudljiva. Veliko iskustvo, tradicija i moderni objekti čine dobitnu kombinaciju za vaš događaj. Ishodi su fantastični, uverite se u to!
  Pozivamo vas, da budete privilegovani i da organizujete događaj u domu mnogih naroda. Subotica je žarište lepote Vojvodine!
   Da li ste u potrazi za načinima povećavanja značaja vašeg događaja i smanjenja troškova? Dobrodošli u Suboticu!

Kako doći do Subotice

Lokacija
 
Subotica se nalazi na severu Srbije oko 180 km od Beograda, u blizini granice sa Republikom Mađarskom, na oko 200 km od Budimpešte (Mađarska) i 240 km od Temišvara (Rumunija). Pošto je idealno locirana, Subotica predstavlja savršeno mesto za organizaciju skupova i susreta. Imajući u vidu odličan položaj i infrastrukturnu povezanost, učesnici na različitim nacionalnim, centralnoevropskim i regionalnim skupovima neće imati nikakvih problema prilikom putovanja do Subotice.
 
Avionom
 
 

Centar grada i glavni hoteli se nalaze oko 2.5 sata vožnje autoputem od beogradskog međunarodnog aerodroma,
i na približno istom rastojanju je od budimpeštanskog i temišvarskog aerodroma. Za manje avione, kao i za čarter letove može da se koristi i segedinski aerodrom, koji se nalazi na 25 minuta vožnje autobusom od Subotice.

Vozom

 

Subotica je povezana sa ostatkom Evrope značajnim železničk im vezama. Svakodnevni međunarodni polasci i dolasci su garancija dobre usluge.

Kolima

 

Do Subotice se može lako doći kolima ili autobusom iz Beograda ili Budimpešte jer međunarodni put E-75 obezbeđuje odličan pristup gradu. Redovne autobuske linije pružaju veze sa celom Srbijom i većinom evropskih
zemalja.

 

 

 

 

 

 


View Subotica Tourist Information in a larger map