Da li ste u potrazi za načinima povećavanja značaja vašeg događaja i smanjenja troškova? Dobrodošli u Suboticu!
  Pozivamo vas, da budete privilegovani i da organizujete događaj u domu mnogih naroda. Subotica je žarište lepote Vojvodine!
   Savršen za poslovne događaje! Subotica je profesionalna a opet tako uzbudljiva. Veliko iskustvo, tradicija i moderni objekti čine dobitnu kombinaciju za vaš događaj. Ishodi su fantastični, uverite se u to!

Gradska kuća

Specialni prostori
Opremljenost sale za sastanke:

Gradska kuća je glavno obeležje Subotice koje će vas već na prvi pogled ostaviti bez daha. Nalazi se na centralnom gradskom trgu i svi putevi vode do nje. Građena je u stilu secesije i predstavlja jednu od najlepših građevina u ovom delu Evrope. Brojni dekorativni elementi na fasadi i u unutrašnjosti zgrade će vas očarati. Ukrasi na njoj predstavljaju stilizovane cvetove koji su napravljeni od keramike i kovanog gvožđa. Koktel dobrodošlice ili celodnevni simpozijum u Velikoj većnici Gradske kuće, svečani večernji koktel u njenom holu ili na trgu ispred, apsolutno će impresionirati sve prisutne. Osećajte se posebnim, baš kao i aristokrate u stara vremena. A kada se popnete na vidikovac na vrhu Gradske kuće, panorama Subotice i okoline će vam ostati u sećanju celoga života.

Kapacitet: 
300
Gradska kuća Gradska kuća Gradska kuća Gradska kuća Gradska kuća Gradska kuća