Od momenta kada uđete u grad zaljubićete se u njegovu atmosferu. Magične građevine u stilu secesije će stvoriti bajkovito okruženje za vaše događaje. Osetite ga. Pozitivne emocije su neizbežne. Opustite se i uživajte.
  Pozivamo vas, da budete privilegovani i da organizujete događaj u domu mnogih naroda. Subotica je žarište lepote Vojvodine!
   Savršen za poslovne događaje! Subotica je profesionalna a opet tako uzbudljiva. Veliko iskustvo, tradicija i moderni objekti čine dobitnu kombinaciju za vaš događaj. Ishodi su fantastični, uverite se u to!

Muzej

Specialni prostori
Opremljenost sale za sastanke:
Gradski muzej je najvažnija institucija koja čuva nekoliko vekova dugo istorijsko i kulturno nasleđe ovog kraja. Ovde se organizuju zanimljive i atraktivne tematske izložbe. Muzej predstavlja savršeno mesto za one koji žele da organizuju specifično i iznenađujuće otvaranje skupa ili koktel dobrodošlice. Lista zadovoljnih klijenata koji su koristili muzej i njegove specijalne prostore je veoma duga. Pet sala, na dva sprata i bašta muzeja nude više dobrih opcija za organizaciju različitih ceremonija i okupljanja.
Kapacitet: 
70
7070150
Muzej The Museum's park Muzej