Savršen za poslovne događaje! Subotica je profesionalna a opet tako uzbudljiva. Veliko iskustvo, tradicija i moderni objekti čine dobitnu kombinaciju za vaš događaj. Ishodi su fantastični, uverite se u to!
   Da li ste u potrazi za načinima povećavanja značaja vašeg događaja i smanjenja troškova? Dobrodošli u Suboticu!
   Od momenta kada uđete u grad zaljubićete se u njegovu atmosferu. Magične građevine u stilu secesije će stvoriti bajkovito okruženje za vaše događaje. Osetite ga. Pozitivne emocije su neizbežne. Opustite se i uživajte.

O nama

U želji da pomogne svim posetiocima koji dolaze u Suboticu, Skupština grada je osnovala Turističku organizaciju grada Subotice i ona od marta 2010. predstavlja polazno mesto za sve posetioce, turiste i učesnike raznih manifestacija.

Prepoznali smo potrebe lokalnih, regionalnih i međunarodnih klijenata da imaju pouzdanog partnera prilikom organizovanja svojih konferencija, simpozijuma, seminara i korporativnih putovanja i u okviru Turističke organizacije oformili kongresno odeljenje. Kao neutralni partner ono nastoji da izađe u susret svim organizatorima skupova koji dolaze u grad.

Naš cilj je da Subotica zadovolji sve njihove želje i potrebe i da učesnicima skupova bude prijatno i ugodno. Naš glavni zadatak je da obezbedimo besprekornu komunikaciju između klijenata i pružaoca usluga u gradu i da i dalje razvijamo i pozicioniramo Suboticu kao kongresnu destinaciju. Kongresno odeljenje će vam pomoći u planiranju i organizaciji svih vrsta skupova koje želite da održite u Subotici.

Davaćemo predloge, zanimljive ideje i bićemo vaš vodič za izbor hotela, apartmana, mesta za sastanke, restorana, atraktivnih sadržaja i aktivnosti. Želimo da vam olakšamo i pružimo potrebne informacije kako biste jednostavnije I efikasnije organizovali uspešan skup.

 

 

Naše usluge:

 

Informacije o kongresnim kapacitetima
 
Informacije o smeštajnim kapacitetima
 
Vodič za organizaciju skupova i sastanaka
 
Vodič za planiranje korporativnih putovanja
 
Informacije za medije
 
Saveti o destinaciji
 
Informacije o banket prostorima
 
Mapa grada i informacije za posetioce
 
Informacije o mogućnostima za zabavu
 
Informacije o pružaocima usluga