Da li ste u potrazi za načinima povećavanja značaja vašeg događaja i smanjenja troškova? Dobrodošli u Suboticu!
   Savršen za poslovne događaje! Subotica je profesionalna a opet tako uzbudljiva. Veliko iskustvo, tradicija i moderni objekti čine dobitnu kombinaciju za vaš događaj. Ishodi su fantastični, uverite se u to!
   Od momenta kada uđete u grad zaljubićete se u njegovu atmosferu. Magične građevine u stilu secesije će stvoriti bajkovito okruženje za vaše događaje. Osetite ga. Pozitivne emocije su neizbežne. Opustite se i uživajte.

Hotel Patria

Adresa: 
Đure Đakovića 1a, Subotica 24000
Telefon: 
+381 (0) 24 554-500
Fax: 
+381 (0) 24 555-068
Kontakt web: 
Kontakt osoba: 
Branislav Marković
Kontakt telefon: 
+381 (0) 24 555-148
Kontakt email: 
marketing@hotelpatria.rs
Hotel:
Soba:
Specijalni prostor
Opremljenost sale za sastanke:

Patria je jedan od prvih hotela sa konferencijskim kapacitetima koji je izgrađen u Subotici. Renoviran pre samo nekoliko godina, sada je moderan objekat sa mogućnostima koje će odgovoriti na sve vaše potrebe i želje. Smešten je u samom centru grada, na samo nekoliko minuta hoda od glavnih gradskih tačaka kao što su autobuska i železnička stanica, glavni gradski trg i drugi hoteli. Patria je uvek odličan izbor. Veliko iskustvo i dugogodišnja tradicija u savremeno opremljenom objektu će učiniti da vaš skup bude organizovan na najbolji mogući način.

Godina izgradnje/godina rekonstrukcije: 
2008
Hotel Patria Hotel Patria, Turistička organizacija Subotice Hotel Patria, Turistička organizacija Subotice Hotel Patria, Turistička organizacija Subotice Hotel Patria, Turistička organizacija Subotice Hotel Patria, Turistička organizacija Subotice Hotel Patria, Turistička organizacija Subotice Hotel Patria, Turistička organizacija Subotice