Savršen za poslovne događaje! Subotica je profesionalna a opet tako uzbudljiva. Veliko iskustvo, tradicija i moderni objekti čine dobitnu kombinaciju za vaš događaj. Ishodi su fantastični, uverite se u to!
   Da li ste u potrazi za načinima povećavanja značaja vašeg događaja i smanjenja troškova? Dobrodošli u Suboticu!
   Od momenta kada uđete u grad zaljubićete se u njegovu atmosferu. Magične građevine u stilu secesije će stvoriti bajkovito okruženje za vaše događaje. Osetite ga. Pozitivne emocije su neizbežne. Opustite se i uživajte.

Palić Resort

Adresa: 
Jožefa Hegediša br. 14, Palic 24413
Telefon: 
+381 (0) 24 755-455
Fax: 
+381 (0) 24 753-033
Kontakt web: 
Kontakt telefon: 
+381 (0) 24 755-455
Kontakt email: 
office@hotelpalicresort.rs
Hotel:
Soba:
Specijalni prostor
Opremljenost sale za sastanke:

U samom srcu Palića, okružen zelenilom stoletnog parka, u neposrednoj blizini Zoo vrta, tenis terena, Letnje filmske pozornice, Ženskog štranda, čuvenih restorana i čardi, na 200m od obale jezera, građen u stilu secesije, prepoznatljiv za Palićku arhitekturu.

Zavodljiv spoj secesijskog nasleđa i modernog ambijenta, građen po visokim svetskim standardima, ukazuje na raskoš, odiše tajanstvenošću i tradicijom. Tradicionalnu multietničku dobrodušnost, gostoljubivost i vrhunski profesionalizam nalazi se u svakom kutku Hotela. Ljubazno osoblje učiniće da svaki trenutak proveden u hotelu bude poseban.

Godina izgradnje/godina rekonstrukcije: 
2012
Palić Resort Palić Resort Palić Resort Palić Resort Palić Resort Palić Resort Palić Resort