Od momenta kada uđete u grad zaljubićete se u njegovu atmosferu. Magične građevine u stilu secesije će stvoriti bajkovito okruženje za vaše događaje. Osetite ga. Pozitivne emocije su neizbežne. Opustite se i uživajte.
  Pozivamo vas, da budete privilegovani i da organizujete događaj u domu mnogih naroda. Subotica je žarište lepote Vojvodine!
   Savršen za poslovne događaje! Subotica je profesionalna a opet tako uzbudljiva. Veliko iskustvo, tradicija i moderni objekti čine dobitnu kombinaciju za vaš događaj. Ishodi su fantastični, uverite se u to!

Park i Jezero

Adresa: 
Park Heroja 15, Palic 24413
Telefon: 
+ 381 24 753 245
Fax: 
+ 381 24 753 125
Kontakt web: 
Kontakt osoba: 
Danijela Milanković
Kontakt telefon: 
+381 (0) 65 5 753 264
Kontakt email: 
danijela.milankovic@elittepalic.rs
Hotel:
Soba:
Specijalni prostor
Opremljenost sale za sastanke:

 

Svojom lokacijom u stogodišnjoj šumi na obali Palićkog jezera, ovaj hotel je savršen izbor za sve one koji žele da osete nešto posebno i neobično. Sastoji se od dva bloka, i oba spadaju u zaštićene spomenike kulture. Smešteni su u autentičnoj atmosferi i nude sve što je savremenom delegatu i gostu potrebno, od potpuno opremljenih sala za sastanke, do odličnog smeštaja.

 

 
Park i Jezero Elitte Palic Turisticka Organizacija Subotice Elitte Palic Turisticka Organizacija Subotice Elitte Palic Turisticka Organizacija Subotice Elitte Palic Turisticka Organizacija Subotice Elitte Palic Turisticka Organizacija Subotice Elitte Palic Turisticka Organizacija Subotice Elitte Palic Turisticka Organizacija Subotice Elitte Palic Turisticka Organizacija Subotice