Da li ste u potrazi za načinima povećavanja značaja vašeg događaja i smanjenja troškova? Dobrodošli u Suboticu!
  Pozivamo vas, da budete privilegovani i da organizujete događaj u domu mnogih naroda. Subotica je žarište lepote Vojvodine!
   Od momenta kada uđete u grad zaljubićete se u njegovu atmosferu. Magične građevine u stilu secesije će stvoriti bajkovito okruženje za vaše događaje. Osetite ga. Pozitivne emocije su neizbežne. Opustite se i uživajte.

Prezident

Adresa: 
Olge Penavin 2, Palic 24413
Telefon: 
+ 381 (0) 24 622 662
Fax: 
+ 381 (0) 24 622 607
Kontakt web: 
Kontakt osoba: 
Dejana Pavković
Kontakt telefon: 
+ 381 (0) 63 80 52 572
Kontakt email: 
dejana@hotelprezident.com / info@hotelprezident.com
Hotel:
Soba:
Specijalni prostor
Opremljenost sale za sastanke:

Hotel se odlikuje tipičnom arhitekturom, odlično opremljenim sobama, spa i velnes centrom i često je glavno mesto za organizaciju različitih skupova na Palićkom jezeru. Predivna bašta sa bazenom i prostorom za rekreaciju će učiniti da posetioci uživaju u dodatnim sadržajima hotela. Blizina jezera i brojne atrakcije u okolini pružaju i druge mogućnosti za zabavu i uživanje.

Godina izgradnje/godina rekonstrukcije: 
2000
Prezident Hotel Prezident Turisticka Organizacija Subotice Hotel Prezident Turisticka Organizacija Subotice Hotel Prezident Turisticka Organizacija Subotice Hotel Prezident Turisticka Organizacija Subotice Hotel Prezident Turisticka Organizacija Subotice Hotel Prezident Turisticka Organizacija Subotice