Od momenta kada uđete u grad zaljubićete se u njegovu atmosferu. Magične građevine u stilu secesije će stvoriti bajkovito okruženje za vaše događaje. Osetite ga. Pozitivne emocije su neizbežne. Opustite se i uživajte.
  Pozivamo vas, da budete privilegovani i da organizujete događaj u domu mnogih naroda. Subotica je žarište lepote Vojvodine!
   Da li ste u potrazi za načinima povećavanja značaja vašeg događaja i smanjenja troškova? Dobrodošli u Suboticu!

Vila Milord

Adresa: 
Splitska aleja 19, Palić
Telefon: 
+381 24 602 800
Fax: 
+381 24 602 900
Kontakt web: 
Kontakt osoba: 
Tijana Zec
Kontakt telefon: 
+381 024 602 800
Kontakt email: 
vilamilord@gmail.com
Vila:
Soba:
Specijalni prostor
Opremljenost sale za sastanke:

Uživajte u zanimljivoj atmosferi Vile Milord. Savršena je za smeštaj VIP zvanica ili predavača na skupovima koji se održavaju na Paliću. Nalazi se blizu jezera i drugih značajnih atrakcija, sadrži savremeno opremljene sobe i apartmane, kao i spa centar sa dva bazena.
Godina izgradnje/godina rekonstrukcije: 
2006
Vila Milord, Turisticka Organizacija Subotice Vila Milord, Turisticka Organizacija Subotice Vila Milord, Turisticka Organizacija Subotice Vila Milord, Turisticka Organizacija Subotice Vila Milord, Turisticka Organizacija Subotice Vila Milord, Turisticka Organizacija Subotice Vila Milord, Turisticka Organizacija Subotice Vila Milord, Turisticka Organizacija Subotice Vila Milord, Turisticka Organizacija Subotice Vila Milord, Turisticka Organizacija Subotice