Skip to main content

Zašto Subotica?

Čarobna

Da li se sećate gde ste organizovali poslednja tri skupa? Koju destinaciju ste izabrali? Da li su prostori gde ste organizovali sastanke bili isuviše obični?

Čim kročite u Suboticu, zaljubićete se u atmosferu u ovom gradu. Čudesne građevine stvaraju bajkovito okruženje u kojem možete da organizujete vaš skup. Pozitivna osećanja su neizbežna. Opustite se I uživajte.
 

Zgodna

Jeste li umorni od gužve i buke velegrada? Da li imate problema kako da učesnike vaših skupova zadržite na okupu?

Simpatična i udobna. U Subotici ne morate da se brinete za transfer učesnika i logistiku jer se hoteli i konferencijski prostori nalaze u blizni i nude sve što je potrebno za organizaciju savršenog skupa. Duh grada i njegov čarobni šarm, uz nezaboravna iskustva u vinarijama, na ergelama ili u rezervatima prirode učiniće da učesnici skupa “dišu kao jedan”.
 

Vredi

Da li tražite način kako da napravite najbolji skup uz najniže troškove ? Da li mislite da ste ponekad platili više nego što vam je partner pružio u organizaciji skupa ili gala večere?

Od hotela i konferencijskih kapaciteta, preko posebnih prostora i restorana, do atrakcija koje ne smete propustiti – svi sa kojima budete planirali skup će vam izaći u susret i potpuno ispuniti zahteve i želje, istovremeno čineći uštede u vašem budžetu. Odlična ponuda u jednoj od najprestižnijih turističkih destinacija u Srbiji. Najpovoljniji paket usluga u regionu. Ovde ćete dobiti pravu vrednost za vaš novac.
 

Otvorena

Da li imate problema da pronađete otvorenu i lako dostupnu destinaciju za sve učesnike skupa?

Subotica se izdvaja svojom izuzetnom lokacijom. Na raskrsnici glavnih puteva, vekovima je privlačila putnike namernike. Stapanje raznih kultura ovde je stvorilo odličnu atmosferu za organizaciju međunarodnih i regionalnih susreta i konferencija. Subotica je središte aktivnosti u Panonskoj niziji i odličan je izbor za organizaciju vašeg skupa.
 

Prirodna

Da li želite da se opustite? Udahnete čist vazduh? Da se hranite zdravo i prirodno? Pijete domaće vino?

Predivna priroda čini da jabuke i drugo voće još uvek imaju onaj pravi ukus. Možete ih ubrati i  odmah jesti. Možete da degustirate vino, ili kada je vreme za to, da se pridružite beračima grožđa.